borgruit 
specialist in effectiever overleg

  ♦  terug naar homepage

effectief in cruciale gesprekken
de vier eigenschappen van een succesvol gesprek over lastige kwesties
Effectief in cruciale gesprekken


Overal waar gewerkt wordt, gaan dingen nodeloos mis: deals blijken uiteindelijk niets op te leveren, projecten mislukken, promotiekansen worden gemist, fusies gaan niet door of mislukken, er gebeuren bedrijfsongevallen die te voorkomen waren geweest, intelligente mensen nemen gezamenlijk toch domme beslissingen, naar verstandige mensen wordt niet geluisterd, enzovoort.

Achteraf blijkt vaak dat dergelijke missers, ongelukken en misstanden n oorzaak met elkaar gemeen hebben: belangrijke feiten en inzichten zijn niet goed besproken. Veel van wat er misgaat in bedrijven, projecten en loopbanen is dan ook te wijten aan het slecht voeren (of helemaal niet voeren) van cruciale gesprekken.

In Effectief in cruciale gesprekken lees je welke vier eigenschappen nodig zijn om gesprekken over lastige kwesties wl tot een succesvol einde te brengen. Dankzij de inzichten, tips en praktijkvoorbeelden treed je cruciale gesprekken voortaan met vertrouwen tegemoet. Als je een cruciaal gesprek goed voert, maak je bovendien veel beter gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van de mensen met wie je (samen)werkt, zodat je uiteindelijk de best haalbare resultaten boekt.

Het boek is hier te bestellen.


06 23 966 558, info@borgruit.nl
KvK 53645308, BTW 1529.52.226.B.04