borgruit 
meer bereiken in lastige situaties en gesprekken

  ♦  terug naar homepage   ♦  terug naar "john manschot"

ervaringen van anderen


lauweren, maar niet om op te rusten

Aanbevelingen zijn natuurlijk resultaten uit het verleden...maar toch:"Ik kan iedere manager die met stagnatie binnen de organisatie te maken heeft, in welke vorm dan ook, adviseren om eens met John te praten. Objectief, analytisch en met de nodige humor ontrafelt hij hetgeen hem wordt voorgeschoteld. Soms confronterend maar zů verhelderend."
     (Floris ten Kate, Ondernemer)

"John verrast je steeds weer met zijn onconventionele ideeŽn en aanpak. Dat maakt hem tot een interessant mens en goede coach. Ik kan een ontmoeting met hem zeker aanbevelen."
     (Drs. Paul Spanjaard, Partner Organisatie-adviesbureau)

"John is een open en levendige persoonlijkheid die heel goed in staat is om de kwaliteiten van mensen in te schatten en te koppelen aan strategieŽn en doelen van organisaties. Hij weet feilloos commercie en individuele belangen en ambities van mensen met elkaar te combineren. Zijn in- en overzicht in zaken leverden een belangrijke bijdrage aan de goede resultaten van ondernemingen."
     (Drs. Dirk Kriek, Manager Research & Development)

"John never fails to impress me with his general knowledge and his ability to quickly assess people and situations. This skill enables him to make the right decisions at the right moment. John is a great people manager."
     (Ir. John Bouwens, Program Manager)

"Wat me bijblijft bij John is zijn kracht om regelrechte problemen te interpreteren als aantrekkelijke uitdagingen, of, zoals John het zegt, "stormy weather teaches me to sail my ship""
     (Dr. Harro Stokman, CEO)

"Ik heb John ervaren als een plezierige directeur; visionair, scherp, analytisch en daarmee komend tot de kern waar het om draait. Hij gaf me de ruimte om me te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen."
     (Waldemar Hoving, HR Manager)


Chet Bakerstraat 53, 1066 GH Amsterdam, 06 23 966 558
KvK 53645308, BTW 1529.52.226.B.04