borgruit 
meer bereiken in lastige situaties en gesprekken

  ♦  terug naar homepage

over borgruit / john manschot


Welkom op mijn website,

John Manschot, adviseur en probleemoplosser. In werkomgevingen waar meer en effectiever gecommuniceerd wordt over lastige kwesties worden betere resultaten bereikt. Bovendien worden missers en misstanden in zulke omgevingen niet verdoezeld of gedoogd maar aangepakt.

Als je boven middelmatigheid wilt uitstijgen, zul je heel erg goed moeten worden in het effectief bespreken van de lastige kwesties die essentieel zijn voor het slagen van de zaken waar je bij betrokken bent.

Ik word gefascineerd door zakelijke en professionele gesprekken over lastige kwesties en (persoonlijk) leiderschap in lastige situaties. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in praktische ondersteuning van mensen die beter willen worden in het voeren van cruciale gesprekken en hun leiderschap in lastige situaties willen ontwikkelen.

Mijn visie en aanpak zijn ontstaan gedurende meer dan vijfentwintig jaar werkervaring in sales, business development, (verander)projecten en leidinggeven. Die ervaring heb ik opgedaan bij o.a. Yacht, Intrum Justitia, Qualityhouse, De Nederlandsche Bank, het Ministerie van Defensie, Draka, Het Amsterdam Museum, Stedin, Habasit Benelux B.V. en Technische Unie.

Over het succesvoel voeren van een gesprek over lastige kwesties heb ik een boek geschreven: Effectief in cruciale gesprekken.

Ik ben Ondernemer Zonder Personeel. Je kunt me inhuren als gespreksleider, onderhandelaar of trainer en voor het begeleiden van trajecten voor gedrags- en cultuurverandering.

Wat anderen van mij vinden, kun je hier lezen.

Met vriendelijke groet,

John Manschot

View john BJ manschot's LinkedIn profile klik hier voor mijn LinkedIn profielChet Bakerstraat 53, 1066 GH Amsterdam, 06 23 966 558
KvK 53645308, BTW 1529.52.226.B.04